Resemontör för Ridå samt Vikväggar

Resemontör till självständig och varierande tjänst

Söker du ett fritt och självständigt arbete som resemontör? Då har vi jobbet för dig! Hos oss på Saxi Vägg AB får du en varierande tjänst där ingen dag är den andra lik!

Titel: Resemontör
Område: Initialt Sverige och övriga Norden, på sikt övriga världen
Start: Enligt ö.k.
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Om tjänsten

Som resemontör hos oss på Saxi arbetar du självständigt med montering av rörliga väggsystem ute hos våra kunder runt om i Sverige och Norden.

Dina arbetsuppgifter som resemontör:
- Montering/installation av väggsystem
- Reparationer och service av väggsystem

Du kommer att resa självständigt och vara ute på fält måndag-torsdag; oftast är du ledig fredagar, men ibland kan arbete förekomma även då. Du åtgår från vårt lager i Stenkullen (Lerum, Göteborg) på måndagar, där du packar bilen inför veckans uppdrag.

Initialt kommer dina uppdrag att vara i Sverige och övriga Norden, men på sikt utökas området till Europa och övriga världen. Arbetet är mycket självständigt och fritt, samtidigt som det bjuder på en stor variation av uppdrag och arbetsplatser.

Profil

För att trivas i tjänsten som resemontör krävs det att du gillar att arbeta självständigt och kan vara flexibel med dina arbetstider. Då arbetet delvis är tungt och kan ske på hög höjd, ser vi gärna att du har en god fysik och inte har något emot höjder.

Dina kompetenser:
- Erfarenhet av mekanik
- Tekniskt intresse
- B-körkort (BE-kort är meriterande)

Som person är du ordningsam och ansvarstagande, med en god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du har servicekänsla och kan bemöta våra kunder på ett professionellt sätt. Rak, ärlig och öppen kommunikation är något som vi på Saxi värdesätter högt.
Ta chansen att få ett fritt jobb som resemontör - vi ser fram emot din ansökan!

Ansök redan nu!

Maila ditt CV samt personligt brev till ansokan@saxi.se